joi, 31 martie 2011

Rabă speriat de Rozi

Cât de dor îmi e de umorul de calitate! De glumele inteligente, subtile și decente! Când mă gândesc la programele de divertisment de acum, îi deplâng sincer pe cei care n-au apucat vremea „Știrilor de sâmbăta asta!” Și cred că îmi împărtășiți nostalgia anilor 90' când o trupă de ardeleni ne făcea să rădem cu lacrimi!
Printre protagoniști - Rabă și Rozi, C-tin Trofin și Ovidiu Uscat. Cum i-am putea uita, de altfel, pe simpaticul, dar fricosul Rabă, și nemiloasa Rozi? Dar pe reporterul Viorel Muncaciu, care deși este trimis pe teren, nu este niciodată „la subiect?” Vă mai aduceți aminte de serile de sâmbătă când nu ratați nicio emisiune?

4 comentarii:

  1. Viorel Muncaciu nu se afla, oricum, niciodata la locul de desfasurare a evenimentului. De unde si intrebarea lui Uscat sau a lui Trofin: "Dar, Viorel, tu nu esti acolo?", urmata de raspunsul senin: "Nu...".

    Erau geniale episoadele din SSA, mai ales interviurile cu politicienii in care se foloseau colaje de raspunsuri ale acestora din conferinte oficiale de presa.

    Pacat ca au disparut din peisajul media.

    RăspundețiȘtergere
  2. Erau grozavi oamenii astia :))) chiar ca nu ratam nicio emisiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi amintesc si de domnul pop care prezenta rubrica 'politop'. un mix de replici ale politicienilor pus pe muzica. parca-l aud pe vadim tot repetand: 'nu va da nimeni voie sa faceti un asemenea abuz! atentie! 2-3 sticle de whisky". presupun ca vorbea despre primarul bucurestiului din acea vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Vă mai aduceți aminte de serile de sâmbătă când nu ratați nicio emisiune?"

    Unii si-or aduce aminte, tot ce se poate, fenomenul amintirilor "inventate"/autoinduse e des intalnit. Pentru ca emisiunea era programata (ironic) vinerea.

    RăspundețiȘtergere